Inmiddels meer dan 30 jaar ervaring

BS Reclame is een flexibel bedrijf met jarenlange ervaring. Inmiddels > dan 30 jaar! Daar zijn wij natuurlijk trots op! Die jarenlange ervaring gebruiken wij om u een juist advies te geven, passend in úw situatie. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij met de juiste apparatuur en kwalitatief goede materialen werken, en dat wij op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen.

BS Reclame biedt u een breed pakket producten aan. Deze zijn onder meer ontstaan uit de vraag van onze klanten. Voor een groot deel maken wij de producten zelf, daarnaast wordt samengewerkt met fabrikanten en leveranciers die net als wij een goed product leveren.

Het visitekaartje van úw bedrijf. BS Reclame verzorgt het complete traject van ontwerp, productie, plaatsing, verzending.

Een compleet ontwerp van uw reclamebureau kunnen wij prima verwerken. Wij zorgen er wel voor dat uw huisstijl gewaarborgd blijft bij verschillende productieprocessen.

Kwaliteit

Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Snel

Wij leveren onze producten snel op.

Idee

Wij denken met je mee en helpen je je idee uit te werken.

Tevreden klanten

Klanttevredenheid staat voor ons voorop.

Flexibel

BS Reclame is geen star en log bedrijf, maar spelen juist zeer flexibel in op uw wensen en samen bekijken we welk product het beste bij u past. Door deze persoonijke service hebben wij in de loop der jaren een grote, vaste klantenkring opgebouwd.

Op deze website staan onze bestsellers. Kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Duurzaam

In 2018 zijn op ons pand zonnepanelen geplaatst. Al onze stroom wordt inmiddels opgewekt door de zon! Al onze verlichting is inmiddels vervangen door LED. Daarnaast wordt plastic, karton en inktafval apart afgevoerd. De inkt die overblijft van onze printers wordt door een gespecialiseerd bedrijf ingenomen en op een juiste manier verwerkt. Ook veel van onze toeleveranciers werken steeds duurzamer waarbij de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft.

Menu